va salut, frumoasa pagina aveti, se vede pasiunea dar si munca si concentrarea. am si eu un astfel de refractometru, e o piesa frumoasa, primita acum ceva ani de tatal meu din germania de la un prieten. in afara de calcularea procentului de zahar din miere, se mai poate folosi la ceva? eu retin ca tatal meu incerca ceva la must si la fructe, are vreo legatura sau nu?
Sunt pe scale diferite pentru concentraţii diferite de zahăr, pentru must cred că e un alt refractrometru, cel pe care îl am eu e pentru o concentraţie mare de zahăr, pentru miere, nu e bun la must, fructe.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.
am si eu un astfel de refractometru, e o piesa frumoasa, primita acum ceva ani de tatal meu din germania de la un prieten. in afara de calcularea procentului de zahar din miere, se mai poate folosi la ceva? eu retin ca tatal meu incerca ceva la must si la fructe, are vreo legatura sau nu?